Everglow Yoga & Naturkraft

del av lokalen

I min lokal på Nygatan 53 finns allt du behöver för att kunna medverka på de aktiviteter jag erbjuder.
Vi har yogamattor, bolster, korkblock, yogabälten och filtar på plats.

del av lokalen

Vinyasa Flow Yoga, Yinyoga, Mindfulness & ACT
Torsdagar kl 19.00 - 20.30 med start 24/2 och avslut 26/5
Drop in: 150kr
Klippkort 5 tillfällen: 625kr (giltigt under vårterminen)
Klippkort 10 tillfällen: 1250kr (giltigt under vårterminen)

Välkommen till en blandklass där jag guidar dig genom olika typer av yoga, meditation och andningsövningar för återhämtning, stresshantering och en stunds vila. Varje klass har ett eget tema utifrån yogans filosofi, buddhas lära eller annan livsfilosofisk inspirationskälla.

Vi landar in i kroppen med hjälp av mindfulness och några andningsövningar. Därefter följer mjuka rörelser av vinyasa flow yoga som betyder andnings synkroniserad rörelse. Detta innebär att vi medvetet kommer synkronisera vår andning med kroppens rörelser och förflyttningar där jag har som intention att låta alla rörelser flöda samman i ett tryggt tempo, utan att kroppen stannar upp i rörelse.
Därefter övergår vi till Yinyoga som är en blandning av yoga och mindfulness med fokus på att aktivera det parasympatiska nervsystemet som står för vila och trygghet och hjälper oss motverka stress. Vi stannar i enkla liggandes eller sittandes positioner i ungefär 3 till 5 minuter med ett inåtvänt sinne. Jag kommer även väva in ACT, Acceptance Commitment Therapy, som är en mycket populär mindfulnessbaserad-terapi-form.
Jag som yogalärare kommer guida dig under klassen på ett sätt där du får enkla verktyg i att hantera tankar och känslor. Vi avslutar med en längre avslappning.

Klassen passar alla oavsett fysisk förmåga eller tidigare erfarenhet av yoga. Under passet ges alternativ för individuell anpassning utifrån dina förutsättningar.

PYT - PERSONLIG YOGA TRÄNING

PRIS: 530kr/h. Vid bokning av 2 PYT, 15% rabatt, betala 900kr. 

Personlig Yoga Träning där jag tillsammans med dig hjälper dig utifrån dina förutsättningar att nå dina mål utifrån dina upplevda fysiska, psykiska, mentala och känslomässiga behov. Kontakta mig via mejl och uppge namn och telefonnummer, så återkopplar jag för 20 min gratis konsultation via telefon följt av tidsbokning av PYT.

BOKNING 

  • Köp ett klippkort genom att maila: om du önskar ett 5kort eller 10kort, ditt namn, adress, telefonnummer och om du är student. Du kommer få en bekräftelse samt en faktura via mail. Du kan betala fakturan via banköverföring eller swish. Ditt klippkort får du vid första tillfället du kommer på yogaklass.
  • Bokar du drop in (endast ett tillfälle) så betalar du via swish eller faktura beroende på ditt val vid bokning på bokningssidan.
  • Bokning och avbokning av klass sker alltid via bokningssidan oavsett om du köpt ett klippkort eller vill gå enstaka tillfälle. 
  • Bokning är bindande, vilket gör dig betalningsskyldig för platsen du bokat. Avbokning sker enligt bokningsreglerna på bokningssidan. Om du inte avbokar din plats och inte dyker upp på klass kommer du bli betalningsskyldig via faktura.
  • Jag skriver kvitton och friskvårdsintyg på ditt köp om du önskar det.
  • Har du frågor eller söker stöd gällande klasserna eller annat, tveka inte att höra av dig så vägleder jag dig utifrån dina behov! 

20% studentrabatt gäller på ordinarie pris mot uppvisande av giltigt student ID. Studentrabatt går att kombinera med andra erbjudanden.