Everglow Yoga & Naturkraft

Workshops & Retreats
Information kring aktuella workshops och retreats hittar du här.

Mindfulness vandring, Yoga, Aktiv meditation & Journaling
Lördag 23 april kl 08.00 - 12.00

Välkommen till en halvdag ute i naturen för dig att finna lugn, energi och värme inombords.

Tidig morgon vandrar vi lugnt längst med en stig med skogen på vår ena sida och sjön på vår andra sida. Vi vandrar och praktiserar samtidigt medveten närvaro i form av mindfulness för att lugna våra sinnen och vårt nervsystem, samt för att skapa möjlighet att uppleva vår samhörighet med naturen. Efter ca 2 km stannar vi till och rullar ut våra mattor på en klippa med utsikt över sjön för en aktiv meditation där vi frigör energi i vår kropp genom att fysiskt skaka ur spänningar och stress för att sedan låta kroppen röra sig i frigörande dans och slutligen sitta eller ligga ner en stund i meditation i stillhet. Därefter finns möjlighet att skriva ner våra tankar och känslor utifrån ett tema.

Vi fortsätter med ett lugnt yogapass och avslutningsvis fikar vi tillsammans en stund för att sedan vandra sista biten tillbaka till vår utgångspunkt.

Från att vi träffas kommer jag guida dig genom denna morgon och förmiddag utifrån ett specifikt tema som du kommer uppleva återkommer som en röd tråd i de olika aktiviteterna. Vandringen är lätt och inte fysiskt krävande förutom några få korta uppförsbackar och lite lutning på få ställen. Den är inte rullstolsanpassad eller barnvagnsanpassad. Vandringen blir ca 5 km lång sammanlagt.

Bra att veta/att ta med:
• Ryggsäck att bära yogamatta, filt och fika i
• Egen yogamatta
• Egen filt
• Vattenflaska
• Anteckningsblock och penna
• Bra skor då det är ojämnt underlag där vi kommer gå
• Kläder efter väder samt extra tjocktröja & sockar under yogan
• Eget fika

Betalning sker via swish på plats.

Adress: Viggeby Naturreservat, Brokind Parkera vid Viggeby Naturreservat, södra parkeringen (enligt google maps) För de som vill finns möjlighet att samåka från Linköping. Jag har 4 platser i min bil.
Vid frågor skicka mail till: info@everglowyoga.se

Bokning sker via bokadirekt.se. Avbokning sker senast 24h innan via bokadirekt.se.


Bokning och avbokning sker här